fbpx
Logo

Progovorite nemački bez treme i izađite spremni na ispit!

U našem edukativnom centru se uspešno i efikasno uči strani jezik.

Fast forward je pravi kurs za vas ukoliko želite da usavršite vaše znanje ili da krene od samog početka kako bi se pripremili za polaganje stručnih ispita na Telc, Goethe institutu u zavisnosti za koju državu, region i namenu vam je potreban sertifikat.

Na ovom kursu najbrže prelazite sa nivoa A na B, a sa B na C. Razvijamo jezičke veštine i učimo gramatiku kroz specijalno kreirane zadatke: slušanje intervjua, čitanje i pisanje različitih tekstova, razgovor ili držanje govora. Znamo kako izgledaju svi akreditovani ispiti i zato vežbamo na konkretnim zadacima po uzoru na one koje ćete polagati. A na kraju kursa se radi i simulacija ispita kako biste bili spremni za izlazak na polaganje.

Spojili smo podnivoe i povećali vrednost kurseva!

Na časovima nema gubljenja vremena i stvari koje nikada nećete koristiti. Jezik se uči kroz upotrebu, a uz pomoć mapa uma i tehnika za pamćenje lako će te naučiti nove reči i fraze koje će vam koristiti u realnim situacijama.

U zavisnosti od vašeg trenutnog znanja i nivoa koji budete upisali, kursevi traju:

Grupna nastava se izvodi u malim grupama do 8 polaznika kako bi profesor mogao svima da se posveti a časovi se pohađaju 2 puta nedeljno u trajanju od 1h.

2x nedeljno                                                                           Besplatan materijal

Priprema za polaganje ispita                                             Traum Raum sertifikat

 

Za one sa većim predznanjem spremili smo  Conversational course

 

Razumete, ali ne govorite?
Imate znanje, ali problem je kada treba da ga upotrebite u realnoj situaciji?
Ovo je pravi kurs za vas.

Usavršili smo metode koje vam pomažu da savladate strah od govora i svoje pasivno znanje jezika preobratite u aktivno. Proširujemo vokabular, učimo konkretne fraze, primenjujemo tačne konstrukcije i pripremamo vas za više nivoe znanja jezika. Sve što učimo odmah primenjujemo u dijalozima i realnim situacijama, kao da ste već u stranoj zemlji.

Konverzacijski kursevi traju 2 meseca, časovi se pohađaju 2 x nedeljno u trajanju od sat vremena i mogu se pohađati sa prethodno minimum A2 nivoem znanja.

2x nedeljno                                                                           Besplatan materijal

8 aktuelnih tema po nivou                                                  Traum Raum sertifikat

 

Kursevi kreću po oformljavanju grupa

Kursevi kreću po oformljavanju grupa, prve grupe su planirane da krenu oko 01.09.2021., sledeći upis je 10.09.2021 i treći upisni rok je 20.09.2021

Prijavom na kurs ostvarujete popust od 25%

Nastava se izvodi Online preko Zoom aplikacije, a svi materijali za nastavu su obezbeđeni i uvek dostupni na Google Classroom-u. Pogledajte kako sa tehničke strane izgleda online učenje na sledećem link-u.

Umesto 9200 rsd, pohađajte kurs po ceni od 6900 rsd na mesečnom nivou

Plaćanje se vrši na mesečnom nivou i popust važi za sve mesece pohađanja kursa!

Rezervišite vaše mesto na vreme!

Uplatom prve mesečne rate rezervišete svoje mesto na kursu a sve informacije za plaćanje dobijate na mail prilikom prijave.